woensdag 8 augustus 2012

Dan toch...

... een onverwacht weekje vakantie. De start der werken schoof steeds maar op, tot er gewacht moest worden tot na het bouwverlof. Een mooi aanbod van Guy V. en het slechte weer hier deden ons niet lang twijfelen en we vertrokken voor een week richting Dieulefit. Mooi gebied om met de MTB te toeren, samen met Guy en Jan V. de nodige hoogtemeters overwonnen.
Ook luilekker niets doen hoorde er bij, als een gezellig diner bij ondergaande zon op de top van de Mont Rachas met zicht op de Mont Ventoux.



Na een ontspannen week zijn de graafwerken dan toch gestart. Eindelijk!
Op de laatste moment toch beslist om me in te schrijven voor de minitriatlon van Rijkevorsel. 400 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 4,2 kilometer lopen. Qua afstand niet echt spek voor mijnen bek, maar zo deden we toch nog eens een wedstrijd. Na enkele boksen gekregen te hebben na de start, toch een vrij goed ritme gevonden. Door dat er 200 starters waren had je het gevoel dat je gewoon meegezogen werd door de stroom en eigenlijk bovenop de golven meesurfte. Uiteindelijk had ik toch besloten een pak aan te doen voor de 400m zwemmen, gevolg was wel even wat langer wisselen waardoor dan een snellere groep voor me wegreed. Met de beste wil van de wereld er naar toe proberen te rijden, maar tevergeefs. Een stuk alleen geknald, tot we in de andere richting moesten rijden. Wind vol in gezicht en weinig knallen was het nog. Op dat moment komt er een groep voorbij waar ik net bij aan kon pikken. Eindelijk een beetje recup, ik kon niet direct mee ronddraaien en moest uiteindelijk, na wat geroep van een enkeling, de groep laten gaan. Alweer alleen, en zo uiteindelijk de 20 afgehaspeld.
Eindelijk lopen, een snelle start en een goed gevoel er bij. Hier en daar wat andere lopers opgepikt, om na 16 minuten binnen te lopen.
Leuke, goed georganiseerde wedstrijd, maar een (te) korte afstand. Toch een doel gehaald: eindigen binnen het uur, eindtijd was 59min43sec.
Volgende wedsrijd op 18 augustus, een non-drafting kwarttriatlon van Kamperland, Nederland.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten